Intrebari Frecvente

Aici regasiti raspunsuri la cele mai frecvente intrebri primite

Raspunsuri la intrebarile frecvente

Daca nu gasiti aici raspunsul cautat va rugam sa ne contactati !

Activam cu pasiune in zona IT inca din 2012 acumuland experienta, dezvoltandu-ne si marindu-ne constant echipa, serviciile oferite cat si portofoliul de clienti.

Ne-am asigurat intotdeauna ca produsele pe care le dezvoltam sau serviciile pe care le oferim sa beneficieze de o calitate sporita astfel incat acestea sa devina cartea noastra de vizita.
Da, serviciile de gazduire cat si domeniile web vor fi activate instant de la confirmarea platii aferente facturii sau facturilor emise.
Produsele pe care le dezvoltam cat si serviciile pe care le oferim pot fi achizitionate si pot fi platite prin transfer bancar sau online cu cardul.
Da, oferim reduceri in functie de mai multi facturi: tipul de servicii de care aveti nevoie, de tipul platii, de perioada platii. Ne puteti contacta pentru mai multe informatii.
Activitatea noastra principala consta in realizarea de software la comanda, orientat catre client, ceea ce inseamna ca noi putem transforma ideea voastra intr-un produs finit, functional.
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau problema pe care o puteti avea, prin liniile telefonice, casutele de email sau prin sistemul de tickete prezent pe site.

Powered by WHMCompleteSolution

Copyright © 2019 - 2024 - TAP Systems - Toate drepturile rezervate.